Neem geen duur fitnessabonnement, maar een goede diëtiste. 

Verloop en Tarieven

Ik werk met losse consultaties en een voorafbetalingssysteem vanaf 1 april 2022. De eerste consultatie en de daarop volgende wordt op het einde betaald met cash of via de bank app (payconiq). Daarna betaal je telkens alleen de volgende consultatie. Zo kan ik heel flexibel en op maat te werk gaan afhankelijk van jouw hulpvraag en noden en ga ik verzuim tegen waardoor ik niemand onnodig langer op een wachtlijst moet plaatsen. Zo betaal je ook niets meer bij de laatste consultatie.

Ik doe zowel individuele als duoconsultaties. Hierbij is er eerst een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar jouw vragen. We bepalen jouw doel(en) en bekijken hoe we dit, aangepast aan jouw situatie, aanpakken. Daarna volgt een gesprek waarin ik jou advies meegeef en we aan de slag gaan. Tijdens het derde gesprek doen we een eerste evaluatie en geef ik bijkomend advies. Vanaf het vierde gesprek volg ik jou regelmatig op en werken we stap voor stap toe naar jouw doel(en).

Individuele consultaties

Overgewicht/obesitas

Eerste consultatie: €60

Tweede consultatie: €45

Derde consultatie: €30

Vanaf vierde consultatie: €20                               

Bij een voor- of zorgtraject diabetes en bij kinderen gelden er aangepaste tarieven.


Allergie/eetprobleem/stoornis

Per consultatie: €30 tot €60 (afhankelijk van duur consultatie)

Deze consultaties vragen vaak een andere aanpak waardoor de gesprekken langer zijn en we elkaar vaker terugzien om een goede begeleiding te kunnen garanderen.

Duoconsultaties

Je bent niet alleen en wil graag je probleem aanpakken met je partner/kind/familielid/vriend(in)? Dat kan ook. Samen aan een doel werken is vaak gemakkelijker. Je kan elkaar motiveren en het versterkt jullie relatie.

Eerste consultatie: €90

Tweede consultatie: €70

Derde consultatie: €50

Vanaf vierde consultatie: €30

Afspraak annuleren

Het is vaak druk in de praktijk en hierdoor ontstaan er wachtlijsten. Iedereen wil zo snel mogelijk worden geholpen en daarom vraag ik om een afspraak 48 uur op voorhand te annuleren met een geldige reden. Zo kan ik nog tijdig de volgende persoon op de wachtlijst blij maken.

 
Ongegronde, laattijdige annulaties worden in rekening gebracht. Dit wordt steeds individueel bekeken.