Neem geen duur fitnessabonnement, maar een goede diëtiste. 

Verloop en Tarieven

Ik werk met losse consultaties en een traject (zie tabblad traject).

Na het kennismakingsgesprek wordt de eerste consultatie op het einde betaald met cash of via de bank app (payconiq). Daarna betaal je telkens de volgende consultatie op het einde. Ik ben steeds aanwezig op de afspraak (tenzij anders aangegeven) dus ik verwacht dit van u ook. Hierdoor moet ik niemand onnodig langer op een wachtlijst plaatsen. 

Ik doe zowel individuele als duoconsultaties.

Individuele consultaties

Eerste consultatie: €70

Opvolgconsultatie: €35                             

Bij een voor- of zorgtraject diabetes/nierinsufficiëntie en bij kinderen (2-17 jaar) gelden er aangepaste tarieven op voorschrift van de huisarts of specialist.

Duoconsultaties

Je bent niet alleen en wil graag je probleem aanpakken met je partner/kind/familielid/vriend(in)? Dat kan ook. Samen aan een doel werken is vaak gemakkelijker. Je kan elkaar motiveren en het versterkt jullie band.

Eerste consultatie: €105

Opvolgconsultatie: €55


Afspraak annuleren

Het is vaak druk in de praktijk en hierdoor ontstaan er wachtlijsten. Iedereen wil zo snel mogelijk worden geholpen en daarom vraag ik om een afspraak  24 uur op voorhand te annuleren met een geldige reden. Zo kan ik nog tijdig de volgende persoon op de wachtlijst blij maken.

 
Ongegronde, laattijdige annulaties worden in rekening gebracht. Dit wordt steeds individueel bekeken.


Terugbetalingen

Afhankelijk van de mutualiteit, heeft u recht op een gedeeltelijke terugbetaling. Volgende personen hebben recht op een extra terugbetaling mits voorschrift van de huisarts of specialist:

- Diabetici (opstarttraject en zorgtraject)

- Kinderen met overgewicht tussen 2 en 17 jaar

- Chronische nierinsufficiëntie (zorgtraject)

- Post covid zorg